Om mikropigmentering

Udtryk, definerede konturer, rene linjer og symmetri – alle disse aspekter som vi opfatter som skønhed i et ansigt.

Den moderne High Tech mikropigmentering for mænd og kvinder i Goldeneye kan hjælpe alle til at nå deres personlige idealbillede og kompensere diskret gennem de nyeste metoder. Giv dit look mere dybde, dine læber den perfekte fylde og lad nye øjenbryn danne en smuk og harmonisk ramme om øjnene.
Drømmen om et friskt og harmonisk udseende – når som helst, hvor som helst – opfyldes.

Læber
Det er ikke for ingenting at læber er det ultimative udtryk for sensualitet. Mange lider under følgerne af herpes ar, “flosset” lipliner eller blot mangel på volumen.
Med forskellige Shatteringsteknikker og en række forskellige nuancer af pigmenter opnåes en optimal korrektion af form, farve og volumen.
Resultatet: helt naturlige og smukke læber.

Øjne
Øjnene er bogstaveligt talt porten til sjælen.
Mulighederne for at fremhæve og forskønne dine øjne med mikropigmentering er mange. Fra den naturlige øjenvippe-fortætning over eyeliner op til sexet Smokey Eye – der er en bred vifte af muligheder og variationer til både kvinder og mænd.
Optisk anti-aging ved foryngende og korrigerende teknikker er også en del af repertoiret.

En eyeliner øger tætheden af øjenvipper noget og kan f.eks være en velsignelse for brillebærere. Den berømte Smokey Eye effekt giver øjet noget mystisk, da det let korrigerer øjets akse opad. Der opnåes dybde, kontrast og udtryk ved disse specielle teknikker!

Øjenbryn
Øjenbrynene er ofte undervurderet som udtryksmiddel i et ansigt. De giver ansigtet en ramme og er vigtige for ansigtets mimik. Kun den perfekte form åbner vores øjne perfekt og giver ansigtet et elegant udtryk.

Der kan arbejdes med forskellige teknikker alt efter det ønskede resultat. Svag eller kraftig shattering, hårstrå eller en kombination af hårstrå og shattering. En eller flere farver, og måske highlight-effekt som prikken over i’et. Mulighederne er mange, og det kræver en erfaren og veluddannet behandler, for at kunne vejlede kunden og finde frem til det mest passende resultat til den enkelte.