GOLDENEYE KONFERENCE

SE HER

GOLDENEYE KONGRES I TYSKLAND – BEGRÆNSEDE PLADSER.

I anledning af Goldeneyes 20 års jubilæum afholdes en Goldeneye kongres i Tyskland d. 22 + 23. september med en masse spændende workshops mm (se program længere nede). Pris for deltagelse 150 euro ex. transport og ophold, som man selv skal sørge for.
Den danske Goldeneye-træner deltager og vil meget gerne have selskab af så mange af jer som muligt, så skynd jer at tilmelde jer på info@goldeneye.dk, hvis det er noget I kunne tænke jer.
Tror det bliver VILDT godt!

? BEAUTY CONGRESS 2018 ? It feels as if we started out just yesterday, yet the 20th anniversary is already upon us! 20 years filled with dedication, passion and the vision to bring beauty to the next level, to give estheticians even more joy in their profession! Since its founding in 1998, Goldeneye has constantly grown, thanks to its credo ‚Never stop, always take it a step further‘. ? It is with a certain pride that we look back on 20 years of hard work and we reminisce over great moments full of trust, heart and humanity, as Goldeneye is more than „just‘ a company“. Goldeneye is the history of a true, deep friendship – of a family! ? We are thrilled to celebrate our anniversary with you! ? . ✅ DATE: 22.-23.09.2018 ✅ Register now: info@goldeneye.de . #ilovegoldeneye #beautycongress #goldeneyemicropigmentation #madeingermany #permanentbeauty #goldeneye #permanentmakeup #naturalbeauty #perfectlips #micropigmentation #nanoblading #goldeneyeacademy #perfecteyebrows #permanenteyeliner #holgerhoffmann

A post shared by Goldeneye Micropigmentation (@goldeneye_micropigmentation) on